Say yes... to the right tone 
Jullie gaan trouwen? Allereerst van harte gefeliciteerd.

Hopelijk genieten jullie van alle voorbereidingen.

Livemuziek tijdens jullie trouwdag is niet alleen mooi, maar het versterkt ook nog eens alle emoties, het verbindt en werkt sfeer-verhogend. Jullie ceremonie wordt nóg persoonlijker, intiemer en vooral nóg meer jullie ceremonie. Wij spelen dolgraag jullie liefdesliedjes... Romantisch, sfeervol en helemaal afgestemd op jullie wensen én op hoog niveau.

De mogelijkheden die wij bieden zijn uniek in zijn soort. Zo wordt jullie bruiloft een echte beleving, voor jullie en jullie gasten.

Interesse in livemuziek? Wij sturen jullie graag een brochure met hierin alle informatie en gaan graag met jullie in gesprek over jullie wensen om zo een passend aanbod te kunnen doen.*

*De prijzen in de brochure geven een indicatie.

Brochure

 

Mogelijkheden

Er is natuurlijk van alles mogelijk! Livemuziek kan tijdens de ceremonie, klein en intiem of misschien willen jullie fijne achtergrond muziek tijdens het diner?

'Je kunt ons boeken als  muzikaal duo, heel akoestisch maar
ook feestjes bouwen lukt ons goed!'

Een muzikaal duo kan heel 'basic' met een piano en een statief voor de microfoon, maar wij denken heel graag mee in het complete stylingplan zodat het plaatje van onze setting past bij het geheel.

Door de vele contacten die wij hebben met andere leveranciers kunnen wij jullie dit unieke concept aanbieden.

Willen jullie een vleugel op locatie? Zelfs dat kan geregeld worden!

Zijn jullie al enthousiast? En willen jullie graag weten of jullie datum nog beschikbaar is?
Wacht niet te lang, 2022 stroomt al aardig vol.Inspiratieliedjes voor jullie dag!

Zoveel liedjes, zoveel keus. Hoe kiezen jullie nou de perfecte liedjes uit voor jullie dag? Misschien hebben jullie wel één nummer waar jullie fijne herinneringen aan hebben? Maar misschien kunnen jullie nog wel wat inspiratie gebruiken? 

Speciaal voor jullie hebben we een spotify-list gemaakt met allemaal prachtige nummers die passen bij een bruiloft. Klik hier om naar de afspeellijst te gaan. Komen jullie er nog niet uit? Neem gerust contact met ons op. We plannen dan een inspiratiegesprek waarin we samen opzoek gaan naar de meest mooie liedjes voor jullie dag!